Обґрунтування методу підвищення завадостійкості систем відеоконференцзв’язку на основі IP-телефонії - Василенко, Олександр Юрійович (My University, 2021)
У роботі дана характеристика об’єкта захисту, розглянуті основні підходи, щодо забезпечення якісної передачі сигналу в VoIP.
Keywords: ВІДЕОКОНФЕРЕНЗВ’ЯЗОК, ПРОТОКОЛИ, ДЖИТЕР, ПРИДУШЕННЯ ЛУНИ, СИНГУЛЯРНО-СПЕКТРАЛЬНИЙ АНАЛІЗ, VOIP