Вплив молодіжної політики на розвиток транзитивного простору України - Подп’ятнікова, А. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Розвиток молоді є ключовим фактором розбудови майбутньої України, її конкурентоспроможності та успішності на світовій арені, а також від її активності, свідомості залежить подальший розвиток країни. Однак саме молодь є однією з найуразливіших категорій населення, що не має заощаджень, власного житла та інших матеріальних благ і тільки розпочинає трудову діяльність. Молодь вважається менш конкурентоздатною за рахунок відсутності досвіду і стажу роботи, але вона більшою мірою здатна сприймати нові ідеї та бути найкращим провідником і рушієм інноваційних перетворень.
Keywords: молодіжна політика; молодь