Сучасні особливості інтелектуальної міграції України - Чекушина, Ю. В. (Видавництво НГУ, 2012)
З посиленням міждержавної, глобальної інтеграції та кооперації, все більш істотне місце займає міжнародна міграція. Одним з аспектів функціонування ринку інтелектуальної праці стає вивчення міграційних потоків, збільшується роль вивчення проблеми міграції висококваліфікованих фахівців.
Keywords: наукова еліта; інтелектуальна міграція