Використання microsoft mathematics для навчання аналітичній геометрії - Зюков , М. Є. (Видавництво НГУ, 2015)
Розглядаються обчислювальні та графічні можливості Microsoft Mathematics для роботи з прямими, площинами та кривими і поверхнями другого порядку. Описуються алгоритми розв’язування основних задач на прямі та площини і приведення рівнянь кривих і поверхонь другого порядку до канонічного вигляду за допомогою Microsoft Mathematics.
Using microsoft mathematics for teaching analytic geometry
Keywords: Microsoft Mathematics; аналітична геометрія; пряма; площина