Розвиток безбар’єрного туризму у місті Самар - Орловська Аліна Володимирівна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студентки Орловської Аліни Володимирівни академічної групи 242-21з-1 спеціальності 242 Туризм.
Barrier-free tourism development in Samar city
Keywords: Розвиток; Безбар’єрний туризм; Готельна та туристична інфраструктура; Туристичні атракції