Моделювання та реінжиніринг бізнес-процесів на промисловому підприємстві - Міщенко Д.О. (My University, 2025)
Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що вони можуть бути використані для впровадження проєкту реінжинірингу бізнес-процесів на українських підприємствах будівельної галузі, машинобудівних компаніях та у військово-промисловому комплексі.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: Системний аналіз; Моделювання; реінжиніринг; бізнес-процес; підприємство