Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем - Щербина, Євген (My University, 2021)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем
Keywords: Дослідження, технологія машинобудування, прикладна механіка, автоматизація, металообробка, верстати з ЧПК, програмне керування, бакалавр