Комунікативні аспекти державного управління в сучасному вимірі - Кузьміна, Аліса Ігорівна (My University, 2022)
Аналіз сутності та особливостей комунікативних складових державного управління в сучасному вимірі
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ІНФОРМАЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ; ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ; ІНФОРМАЦІЙНА ВІЙНА; ГІБРИДНИЙ СВІТОУСТРІЙ; ІНФОРМАЦІЙНА ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА; ЗАСОБИ МАСОВОЇ КОМУНІКАЦІЇ; ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО; ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСИ