Розробка енергетичних характеристик промислового підприємства - Филиппович, Євген Вячеславович (My University, 2022)
Розробка енергетичних характеристик промислового підприємства
Keywords: НОРМУВАННЯ ПИТОМИХ ВИТРАТ, ОЦІНКА ЗМІНИ ПИТОМИХ НОРМ