Тенденції розвитку малих будівельних підприємств - Пикало, В. М.; Шевчук, Н. А. (Видавництво НТУ "ДП", 2019)
Будівельне підприємство – підприємство будівельної галузі, що є відокремленою економічною самостійною первісною ланкою, та спеціалізується на виконанні будівельної продукції (будинків, промисловихоб׳єктів, споруд) та будівельних послуг (ремонтно-будівельних робіт). Це статутний суб׳єкт, який має права юридичної особи, має самостійний баланс, розрахункові та інші рахунки у банках, круглу печатку, дозвіл на виробництво й реалізацію будівельно-монтажних робіт.
Keywords: Будівельне підприємство; Галузь; Технології