Щодо використання коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва - Мельник, Н. О. (My University, 2014)
Інститут відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва, будучи одним із важливих економічних регуляторів земельних відносин, водночас виступає правовою формою забезпечення охорони цінних сільськогосподарських угідь.
Keywords: відшкодування втрат; возмещение потерь; сельскохозяйственные угодья; сільськогосподарські угіддя; сільськогосподарське виробництво; сельскохозяйственное производство