Особливості використання земель промисловості для розміщення обʼєктів машинобудівної промисловості - Кирнос Анастасія Василівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студентки Кирнос Анастасії Василівни академічної групи 193м-23-1 ФАБЗУ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Метою дослідження є виявлення особливостей використання земель промисловості для розміщення обʼєктів машинобудівної промисловості.
Keywords: земельна ділянка; територіальна громада; землі промисловості; функціональні зони; кадастрові знімання.