Нормативно-правове регулювання адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення у сфері запобігання корупції - Юдін Я. В. (НТУ «ДП», 2024)
Нормативно-правове регулювання застосування адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення у сфері запобігання корупції складається з актів національного законодавства України та міжнародних стандартів.
Keywords: адміністративна відповідальность; вчинення правопорушення; запобігання корупції