Стратегія розвитку державної молодіжної політики в Україні: досвід, стан та перспективи - Є., Бородін (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Визначення стратегічних напрямів розвитку суспільства аксіоматично визначається завданням публічної влади, яке в кінцевому результаті може бути розв’язано або не розв’язано. Не є виключенням й молодіжна сфера, розвиток якої пов’язують з наявністю обґрунтованої стратегії державної молодіжної політики.
Keywords: молодіжна політика; стратегії розвитку; молодь