Методичні вказівки для студентів екстернату з історії України - Ватченко, Л. Г.; Лебідь, Л. В. (Видавництво НГУ, 2009)
В методичних вказівках викладено короткий курс з історії України з найдавніших часів до сьогодення, подані історичні події в хронологічній послідовності