Сутність операцій з грошовими коштами сільсько-господарського підприємства - Близнюк, С. М. (Видавництво НГУ, 2015)
процесі господарської діяльності підприємства постійно вступають у взаємовідносини з іншими суб’єктами господарювання при здійсненні угод, що оформлюються і закріплюються договорами: з постачальниками – за одержані від них товарно-матеріальні цінності, з покупцями – за придбані ними товари, з банками – з одержання коштів і погашення кредитів, з іншими юридичними та фізичними особами - за транспортні та інші послуги, електроенергію, паливо тощо, зпрацівниками – із заробітної плати, наданих їм позик тощо.
Keywords: грошові кошти; денежные средства