Внутрішні і зовнішні виміри національної безпеки в умовах збройної агресії - Колеснікова, Анна Олександрівна (My University, 2024)
Аналіз внутрішніх та зовнішніх аспектів національної безпеки загалом та в умовах збройної агресії, визначення проблем у нормативно-правовій базі національної безпеки та актуальних загроз національній безпеці країни, пошук способів їх запобігання
Keywords: НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА ТА ОБОРОНА; ЗАГРОЗИ НАЦІОНАЛЬНІЙ БЕЗПЕЦІ; НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА В УМОВАХ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ; ВНУТРІШНІ І ЗОВНІШНІ ВИМІРИ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ; НАЦІОНАЛЬНА СТІЙКІСТЬ