Історична пам’ять як соціальний конструкт - Михайлюк, Олександр Володимирович; Вершина, Вікторія Анатоліївна (НТУ ДП, 2020)
Історична пам’ять розглядається як соціальний конструкт, результат історичної політики, засіб політичної мобілізації.
HISTORICAL MEMORY AS A SOCIAL CONSTRUCT
Keywords: історична пам’ять; историческая память; соціальний конструкт; социальный конструкт; політична мобілізація; политическая мобилизация; історична політика; историческая политика