Оцінювання ефективності роботи очистних споруд на станціях аерації - Ревука, Ю. О.; Переясловець, А. О.; Біляєв, М. М.; Цуркан, В. В. (НТУ ДП, 2022)
Визначення ефективності роботи очисних споруд на станціях аерації та в системах водовідведення є важливою та дуже складною задачею. Таке оцінювання потрібно на етапі розробки проєкта станцій. Крім цього, рішення даної задачі потрібно, коли до діючої системи очисних споруд планується «під’єднання» нового промислового об’єкту або станція починає працювати під нове «навантаження», що приводить то суттєвої зміни якісного складу води.
Keywords: ефективність роботи; очисні споруди; станції аерації