Модернізація обладнання електричної підстанції 35/6 Ерлан-2 ООО «Ретал-Днепр - Маслов, М. А. (My University, 2019)
Обгрунтування заходів модернізації електричної частини підстанції 35/6, реконструкція релейного захисту електрообладнання. Розглядається актуальність проблеми і способи її рішення, визначено завдання на дипломний проект. Дано короткий опис сучасного електрообладнання. Розглядаються питання проектування місцевої підстанції 35/6 кВ.
Keywords: ЕЛЕКТРИЧНІ НАВАНТАЖЕННЯ; СТРУМИ КОРОТКОГО ЗАМИКАННЯ; РЕЛЕЙНИЙ ЗАХИСТ ТРАНСФОРМАТОРІВ; ВАКУУМНІ ВИМИКАЧІ; ЗАХИСТ ВІД ПЕРЕВАНТАЖЕННЯ; ГАЗОВИЙ ЗАХИСТ; МІКРОПРОЦЕСОРНІ РЕЛЕ