Функціонування органів публічної адміністрації військово-цивільного характеру в українській козацькій державі середини XVII ст. - Журавель, Т.; Прокопенко, Л. Л. (НТУ ДП, 2023)
Функціонування органів публічної адміністрації військово-цивільного характеру потребує розроблення розгалуженої нормативно-правової бази, створення відповідних інституцій, зміни і удосконалення підходів до управління вказаними територіями, підготовки відповідних кадрів, тощо. Вирішенню вказаних проблем має сприяти науковий доробок вчених різних галузей, у тому числі й публічного управління.
Keywords: агресія російської федерації; бойові дії; публічна адміністрація