Аналіз безпеки робіт при виконанні зварювльних робіт на виробнитві - Чернов, В. М.; Тільний, С. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
Аналіз безпеки робіт (JSA) – це процедура для забезпечення безпеки покрокового виконання конкретного виробничого завдання. JSA доцільно використовувати для здійснення особливо небезпечних робіт, які потребують спеціальних дозволів; робіт, які складаються з декількох різних виробничих операцій, що характеризуються відмінними небезпеками; робіт, які знаходяться у стані модернізації/оновлення (переобладнання), що може вплинути як на безпеку так і на ефективність виконання завдання.
Keywords: зварювальні роботи; безпека праці