До питання про професійно-педагогічну підготовку майбутнього викладача з основ економічних знань - Ткаліч, Т. І.; Рехтета, О. М. (Економічний вісник НГУ, 2007)
В представленій статті розглядаються проблеми підготовки викладачів основ економічних знань у загальноосвітніх школах Миколаївської області. Аналізується система підготовки вищезазначених фахівців і пропонуються шляхи подолання виявлених недоліків. In the presented article the problems of preparation of teachers of bases of economic knowledge are examined in general schools of the Mykolaiv region. The system of preparation of afore-mentioned specialists is analyzed and the ways of overcoming of found out failings are offered.
Keywords: професійно-педагогічна підготовка майбутнього викладача; основи економічних знань