Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі - Коваль, Єлизавета; Стригуль, Лариса (My University, 2023)
Багато закладів готельно-ресторанного господарства здійснюють маленькі витрати на рекламні компанії, закривають маркетингові секції та перестають розвивати свою діяльність, через це втрачаючи наявних споживачів.Існують декілька основних етапів маркетингових процесів для саме підприємства готельно-ресторанного господарства, які допомагають визначити переваги суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу та корисні моменти на будь-якому етапі розвитку бренду, починаючи з формування ідеї самого закладу та закінчуючи ребрендингом з розширенням.
Keywords: готельний бізнес; ресторанний бізнес; сегментація ринку; маркетинг