Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості xіі міжнародна конференція м. дніпро 23 – 24 листопада 2016 року - (:unkn) unknown (РВК НГУ, 2017)
Подано результати теоретичних та експериментальних досліджень з різних аспектів використання інформаційних технологій в освіті, науці та управлінні промисловістю. В публікаціях розглянуто питання створення та вдосконалення програмних засобів обробки та передачі інформації, математичного моделювання, дистанційної освіти, інформаційної безпеки та телекомунікації. Для наукових, інженерно-технічних співробітників і студентів, які спеціалізуються в галузі обчислювальної техніки та інформаційних технологій.
Keywords: інформаційні технології; міжнародна конференція; освіта