Розробка технічного проекту щокової дробарки з простим рухом щоки - Коцар Ілля Ігорович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Коцара Іллі Ігоровича академічної групи 133-20-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробити привід дробарки з кулачковим механізмом.
Keywords: щокові дробарки з простим рухом щоки; кінцево-елементної модель; напружено-деформований стан