Обґрунтування ефективності рішень у сфері впровадження інновацій (за матеріалами ТОВ «Акваізол») - Бондаренко Віталій Володимирович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування ефективності рішень у сфері впровадження інновацій. Мета роботи –теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо обґрунтування ефективності рішень у сфері впровадження інновацій. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості формування системи менеджменту в умовах змін;детально досліджено цифровізацію та інноваційний розвиток підприємств;виявлено сутність та структуру інноваційного потенціалу підприємства;здійснено аналіз діяльності ТОВ «АКВАІЗОЛ» у сучасних умовах;проведено дослідження факторів конкурентного середовища ТОВ «Акваізол»;проведено фінансово-економічний аналіз діяльності ТОВ «Акваізол»;оцінено особливості організації інноваційної діяльності на підприємстві;обґрунтовано інноваційне рішення;впроваджено та реалізовано інвестиційно-інноваційний проєкт виробництва системи гідроізоляції у ТОВ «Акваізол»;оцінено ефективність проєкту виробництва системи гідроізоляції у ТОВ «Акваізол».
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of innovation implementation (based on the materials of “Aquaizol” LLC)
Keywords: менеджмент; зміни; інновації; інноваційний потенціал; цифровізація; ефект; ефективність