Маркетингові комунікації підприємства на ринку товарів пасивного попиту - Фельчак, Павло (My University, 2019)
Для написання кваліфікаційної роботи була обрана підприємницька діяльність магазину «Boomerang-Boardhsop» завдяки виявлення факторів зовнішнього середовища та ретельного аналізу комунікаційних інструментів на ринку товарів пасивного попиту були обрані най ефективній засоби та проведення дослідження медіа-уподобань цільового сегменту