Розвиток креативних індустрій в умовах BANI -світу: виклики та можливості для органів публічного управління - Дробахіна, Т. О.; Маматова, Т. В. (НТУ ДП, 2023)
Дослідження нового для світу контексту та його впливу на бізнес, суспільство, креативні проєкти в цілому ведуть Дж. Кашіо (J. Cascio, 2020), С. Мехта (S. Mehta, 2022), С. Бал (S. Bahl, 2022), Г. Касаварілья (G. Casavarilla, 2022), М. Годой (M. Godoy, 2021), Р. Каяцца (R. Caiazza, 2020). Саме в публічному управлінні контекст ще не був досліджений, оскільки поняття доволі нове. Таким чином, є можливість вивчити особливості контексту та впливу на процеси у суспільстві та масштабувати дані досліджень на сферу публічного управління.
Keywords: креативна індустрія; BANI; акронім BANI