Технічний проєкт удосконалення газоперекачувального агрегату в умовах КС «Павлоград» Запорiзького ЛВУМГ - Мокієнко, Владислав (НТУ "ДП", 2023)
Мета полягає у підвищенні ефективності роботи газопроводу і компресорної станції КП «Павлоград» Запорізького ЛВУМГ за рахунок впровадження системи управління безударного пуску високовольтних електродвигунів на базі пристроїв ПБПВД з дотриманням вимог щодо технологічних процесів транспортування газу.
Практична значимість кваліфікаційної роботи полягає у підвищенні загального ресурсу роботи газоперекачувального агрегату в умовах компресорної станції «Павлоград» шляхом впровадження системи управління безударного пуску високовольтних електродвигунів на базі пристроїв ПБПВД.
Keywords: ГАЗОПЕРЕКАЧУВАЛЬНИЙ АГРЕГАТ; КОМПРЕСОРНА СТАНЦІЯ; СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ БЕЗУДАРНОГО ПУСКУ ЕЛЕКТРОДВИГУНІВ