Робоча програма навчальної дисципліни «Менеджмент» для бакалаврів спеціальності «076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Бардась, А. В.; Дудник, А. В. (My University, 2019)
Робоча програма призначена для реалізації компетентнісного підходу під час планування освітнього процесу, викладання дисципліни, підготовки студентів до контрольних заходів, контролю провадження освітньої діяльності, внутрішнього та зовнішнього контролю забезпечення якості вищої освіти, акредитації освітніх програм у межах спеціальності.