Формалізована методика ранжування з урахуванням ваги локальних критеріїв - Нєцвєтаєв, В. А.; Кулиненкова, О. Г. (НГУ, 2012)
Порівняна математична строгість методики дозволяє відкинути всякі сумніви у суб'єктивності оцінок, а універсальність дозволяє застосовувати її практично до будь-яких об'єктів.
Keywords: локальні критерії; локальные критерии; формалізована методика ранжування; формализованная методика ранжирования; урахування ваги; учет веса