Мельник М. В. Мацеральний склад вугільних пластів нижнього карбону поля шахти Південно-Донбаська №6 Донецького басейну - Мельник, М. В.; Савчук, В. С. (My University, 2023)
Детальне вивчення мацерального складу вугільних пластів відкриває великі можливості для пізнання особливостей їх формування у часі і у просторі, надає важливий матеріал для обґрунтування закономірностей у зміни властивостей вугілля та визначення напрямів їх використання у промисловості. Поле шахти Південно-Донбаська №6 знаходиться у Південно-Донбаському геолого-промисловому районі, який приурочений до смуги поширення вугільних відкладів нижнього карбону на південно-західній околиці Донецького басейну.
Keywords: мацеральний склад вугільних пластів; нижній карбон; шахта Південно-Донбаська №6 Донецького басейну