Висвітлення проблеми алкоголізму на сторінках газети "Отклики жизни" на початку XX століття - Петрова, К. А. (НГУ, 2013)
За матеріалами газети “Отклики жизни” досліджено висвітлення проблеми алкоголізму в Катеринославській губернії. Проаналізовано публікації газети, що дозволило побачити реакцію суспільства на антиалкогольну політику держави.

On the basis of the materials of “Otklycky zhyzni” Coverage of the problem of alcoholism in Katerynoslav province is researched. Analyzed the publication of the newspaper, which made it possible to see the reaction to the alcohol policy of the state.
Keywords: газета “Отклики жизни”; алкоголізм; пияцтво; newspaper “Otklycky zhyzni”; alcoholism; drunkenness