Аналіз та систематизація показників, що визначають конкурентоспроможність автосамоскидів - Прокопенко, В. І.; Бондаренко, Л. А. (My University, 2012)
Обґрунтовано та систематизовано показники оцінки конкурентоспроможності автомобілів за ознаками їх виробництва та експлуатації в кар’єрних умовах. Визначено приорітетність факторів трьох основних груп, які впливають або не здійснюють значного впливу на рішення покупця щодо придбання автосамоскида.
Keywords: покупатель; покупець; конкурентоспроможність; конкурентоспособность; карьерный автосамосвал; кар'єрний автосамоскид