Реконструкція системи освітлення збагачувальної фабрики ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПІВДЕННИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ" м. Кривий Ріг - Грабчак Владислав Юрійович, Владислав Юрійович (My University, 2020)
історія створення і розвитку підприємства, особливості видобутку залізної руди і отримання залізорудного концентрату і офлюсованих окатишів, аналіз існуючої схеми освітлення дробильної фабрики №2 і схеми електропостачання освітлювальної мережі
Keywords: РЕКОНСТРУКЦІЯ; ОСВІТЛЕННІСТЬ; СВІТЛОДІОДНИЙ СВІТИЛЬНИК; СХЕМА ЖИВЛЕННЯ; КОМУТАЦІЙНА АПАРАТУРА; СОНЯЧНА ПАНЕЛЬ