Інтелектуальна система оцінювання якості структури інформаційних повідомлень електронної пошти - Макєєва, Олена (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – інформаційне повідомлення електронної пошти Предмет дослідження – структура інформаційного повідомлення електронної пошти. Практична цінність роботи полягає у тому, що розроблена інтелектуальна система оцінювання якості структури інформаційних повідомлень електронної пошти, що дає змогу підвищити ефективність розсилок електронної пошти.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студентки Макєєвої Олени Вадимівни спеціальності 124 Системний аналіз
Мета дослідження: підвищення показників ефективності розсилок електронної пошти шляхом використання інтелектуальної системи оцінювання якості структури інформаційних повідомлень. В інформаційно-аналітичному розділі проводиться ознайомлення з особливостями маркетингу електронної пошти та структурою інформаційного повідомлення електронної пошти на прикладі роботи сервісу маркетингу електронної пошти. Проаналізовані сервіси перевірки електронних листів. Обрані методи реалізації системи. Постановка задачі. У спеціальному розділі проаналізовані критерії оцінювання якості структури інформаційних повідомлень електронної пошти. Проведений аналіз розсилок для отримання тригерних слів. Розроблена інтелектуальна система оцінювання інформаційних повідомлень електронної пошти
Keywords: макретинг; електронна пошта; критерії оцінювання; інтелектуальні системи