Проект реконструкції автотранспортного підприємства "Кортеж" у м. Павлоград з вдосконаленням технології заміни двигуна - Буянов, Володимир Вадимович (My University, 2022)
Пропонується проект реконструкції автотранспортного підприємства з модернізацією посту поточного ремонту
Project of reconstructing the motor transport enterprise "Kortezh" (based in Pavlograd) with the improvement of the engine replacement technology.
Keywords: автотранспортне підприємство; пост поточного ремонту; двигун; кран гідравлічний підкатний складаний; домкрат підкатний; термін окупності; ергономічні ризики