Кіберфізична система ділянки дріжджових реакторів на лінії з виготовлення спирту класу “Люкс” - Кириченкоㅤ, Владислав Євгенович (My University, 2024)
Об’єкт – Кіберфізична система ділянки дріжджових реакторів на лінії з виготовлення спирту класу “Люкс” . Мета роботи – Вивчення та планування вдосконалення кіберфізичної системи на ділянці дріжджових реакторів з метою підвищення продуктивності, ефективності та безпеки виробничих процесів. У даному роботі розглянута кіберфізична система ділянки дріжджових реакторів на лінії з виготовлення спирту класу "Люкс". Дослідження спрямоване на аналіз і вдосконалення інтеграції кіберфізичної системи та технологій для забезпечення ефективного виробництва високоякісного спирту і вирощування дріжжів з урахуванням вимог безпеки та автоматизації.
Keywords: БЕЗПЕКА, ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ, МОНІТОРИНГ, АВТОМАТИЗАЦІЯ, CISCO, АНАЛІЗ ДАННИХ, КІБЕРФІЗИЧНА СИСТЕМА, ДРІЖЖЕВИЙ РЕАКТОР