Вибір ефективної транспортної технології вантажних автомобільних перевезень вантажів військового призначення (артилерійські боєприпаси) на основі методів прийняття управлінських рішень - Коршак Д. В. (НТУ «ДП», 2025)
Загарбницька війна, яку ворог розв’язав проти нашої країни вбиває наших громадян, руйнує наші міста. На захисті нашого народу стоять ЗСУ. Боєздатність нашої армії залежить від ефективної логістики постачання: озброєння, боєприпасів, військової техніки, військового обладнання, медичного обладнання та ін. Одним з важливих елементів військової логістики – є вантажний автомобільний транспорт. Завдяки експлуатаційним властивостям, наявності великої кількості спеціалізованих вантажних автомобілів – він став основним видом транспорту.
Keywords: вантажний автомобіль; вантаж військового призначення; автомобільне перевезення; озброєння; військова логістика