Кваліфікаційна робота магістра : методичні рекомендації для здобувачів ступеня магістра освітньо-професійної програми «Гірничорудна інженерія» зі спеціальності 184 Гірництво - Ширін, Л. Н.; Кононенко, М. М.; Хоменко, О. Є.; Косенко, А. В.; Інюткін, І. В.; Єгорченко, Р. Р. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
Розглянуто структуру та порядок виконання кваліфікаційної роботи магістра для студентів освітньо-професійної програми «Гірничорудна інженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 184 Гірництво. Подано рекомендації до виконання окремих етапів роботи й оформлення її результатів.
Keywords: кваліфікаційна робота магістра; гірничорудна інженерія; гірництво; рекомендації до виконання окремих етапів роботи