Обґрунтування стратегії розвитку закладу охорони здоров’я (на прикладі Павлоградського санаторію-профілакторію «Самара») - Ілющенко, Артем Олександрович (My University, 2022)
Розробка стратегічного плану розвитку Павлоградського санаторію-профілакторію «Самара» та обґрунтування доцільності його реалізації у контексті профілактики, лікування, реабілітації та запобігання професійним захворюванням шахтарів
Keywords: СИСТЕМА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я; ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; ПРОФЕСІЙНІ ЗАХВОРЮВАННЯ; ПРОФІЛАКТИКА ТА ЗАПОБІГАННЯ; САНАТОРІЙ-ПРОФІЛАКТОРІЙ; СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ