Підвищення ефективності управління закладом охорони здоров’я - Лященко, Олег Вікторович (My University, 2024)
Узагальнення теоретичного дискурсу та обґрунтування рекомендацій щодо підвищення ефективності управління закладом охорони здоров’я в умовах воєнного стану.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ЗАКЛАД ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; ЕФЕКТИВНІСТЬ; ЯКІСТЬ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ