Використання податкового аутсорсингу в процесі трансформації податкової системи України - Борисенко, О. П.; Петерс, В. І. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Величезні кошти, що стягуються у вигляді податків і перерозподіляються через держбюджет, складають головну економічну силу сучасної держави. Звідси така пильна увага до податків і великий вплив фіскальної політики на все життя суспільства.
Keywords: податковий аутсорсинг; податкова система України; процес трансформації; фіскальна політика; державне регулювання економіки