Обґрунтування управлінських рішень у сфері стандартизації та технічного регулювання виробничого процесу (за матеріалами ТОВ «Центр безпеки «Топаз») - Ковальчук, Данило Анатолійович (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає стандартизація та технічне регулювання виробничого процесу підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень щодо стандартизації та технічного регулювання виробничого процесу підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи стандартизації та технічного регулювання виробничого процесу; проаналізовано діяльність ТОВ «Центр безпеки «Топаз»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення стандартизації та технічного регулювання виробничого процесу ТОВ «Центр безпеки «Топаз» та оцінено їх економічну ефективність.
Substantiation of management decisions in the field of standardization and technical regulation of the production process (based on the materials of LLC “Topaz Security Center”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає стандартизація та технічне регулювання виробничого процесу підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень щодо стандартизації та технічного регулювання виробничого процесу підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи стандартизації та технічного регулювання виробничого процесу; проаналізовано діяльність ТОВ «Центр безпеки «Топаз»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення стандартизації та технічного регулювання виробничого процесу ТОВ «Центр безпеки «Топаз» та оцінено їх економічну ефективність.
Keywords: ВИРОБНИЦТВО, РИНОК ЄС, РОБОЧА ГРУПА, СЕРТИФІКАЦІЯ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЯКІСТЬ ТОВАРІВ