Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління оборотними активами (за матеріалами ТДВ «Херсонський маслозавод») - Москаленко, Любов Сергіївна (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління трудовими ресурсами підприємства ТОВ «ВКГ «Лісова казка». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з удосконалення управління трудовими ресурсами підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено теоретичні основи управління трудовими ресурсами підприємства; охарактеризовано ТОВ «ВКГ «Лісова казка»; проведено аналіз економічних показників діяльності ТОВ «ВКГ «Лісова казка»; здійснено аналіз собівартості продукції і прибутковості підприємства; проаналізовано ефективність використання основних фондів; здійснено аналіз трудових ресурсів ТОВ «ВКГ «Лісова казка», проаналізовано оплату праці на підприємстві; проведено аналіз продуктивності і фондоозброєності праці; проаналізовано кадрову політику ТОВ «ВКГ «Лісова казка»; запропоновано заходи щодо удосконалення управління трудовими ресурсами ТОВ «ВКГ «Лісова казка» і визначено їх економічну ефективність
Improvement of labor resource management of an enterprise (based on the materials of LLC “Lisova Kazka” MCG”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління трудовими ресурсами підприємства ТОВ «ВКГ «Лісова казка». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з удосконалення управління трудовими ресурсами підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено теоретичні основи управління трудовими ресурсами підприємства; охарактеризовано ТОВ «ВКГ «Лісова казка»; проведено аналіз економічних показників діяльності ТОВ «ВКГ «Лісова казка»; здійснено аналіз собівартості продукції і прибутковості підприємства; проаналізовано ефективність використання основних фондів; здійснено аналіз трудових ресурсів ТОВ «ВКГ «Лісова казка», проаналізовано оплату праці на підприємстві; проведено аналіз продуктивності і фондоозброєності праці; проаналізовано кадрову політику ТОВ «ВКГ «Лісова казка»; запропоновано заходи щодо удосконалення управління трудовими ресурсами ТОВ «ВКГ «Лісова казка» і визначено їх економічну ефективність
Keywords: КАДРОВА СЛУЖБА, ПРЕМІЮВАННЯ, ПРОДУКТИВНІСТЬ ПРАЦІ, ТРУДОВІ РЕСУРСИ, ЧИСЕЛЬНІСТЬ ПРАЦІВНИКІВ