Планування селективної розробки рудних розвалів з використанням геоінформаційних технологій в умовах Єристівського ГЗК - Барабицька, Ганна Вікторівна (НТУ "ДП", 2020)
Об'єкт дослідження: крутоспадне залізорудне родовище, що розробляеться відкритим способом. Мета роботи: виявити можливість прогнозувати зміщення контурів руди після вибуху для планування селективної розробки рудних розвалів.
Keywords: КРУТОСПАДНЕ ЗАЛІЗОРУДНЕ РОДОВИЩЕ, РУДНИЙ РОЗВАЛ, СЕЛЕКТИВНА РОЗРОБКА, КОЕФІЦІЄНТ РОЗПУШУВАННЯ, ПОРОЖНЯ ПОРОДА.