Стратегічні пріоритети управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Фірма «Метал-Кур‘єр») - Кожин, Едуард Олександрович (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єктом розроблення виступають процеси обґрунтування стратегічних пріоритетів управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з вибору стратегічних пріоритетів управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено теоретично-методологічні основи стратегічного управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства; проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність підприємства; розроблено заходи з обґрунтування стратегічних пріоритетів управління зовнішньоекономічною діяльністю ТОВ «Фірма «Метал-Кур’єр» та розраховано економічну ефективність запропонованих заходів.
Strategic priorities of management of foreign economic activity of the enterprise (based on the materials of LLC “Metal-Courier Company”)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єктом розроблення виступають процеси обґрунтування стратегічних пріоритетів управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з вибору стратегічних пріоритетів управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено теоретично-методологічні основи стратегічного управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства; проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність підприємства; розроблено заходи з обґрунтування стратегічних пріоритетів управління зовнішньоекономічною діяльністю ТОВ «Фірма «Метал-Кур’єр» та розраховано економічну ефективність запропонованих заходів.
Keywords: АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ, ЕКСПОРТНА ПРОДУКЦІЯ, ІНТЕРАКТИВНА КОНФЕРЕНЦІЯ, МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА, СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ, SWOT-АНАЛІЗ.