Дослідження управлінських рішень, спрямованих на мінімізацію логістичних ризиків в сфері вантажних автомобільних перевезень сортової деревини (в умовах підприємства ДП "Ужгородське лісове господарство", м. Ужгород, Україна) - Іванець, К. І. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи - обґрунтування ефективного транспортного процесу ВАП сортової деревини РС ДП УЛГ за рахунок обґрунтування управлінських рішень, які спрямовані на мінімізацію або усунення ЛР на відповідних етапах транспортного процесу перевезення відповідного типу вантажу.
Keywords: СОРТОВА ДЕРЕВИНА; ТРАНСПОРТНИЙ ПРОЦЕС; ЛОГІСТИЧНИЙ РИЗИК; ВАНТАЖНІ АВТОМОБІЛЬНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ; ВАНТАЖНИЙ АВТОПОЇЗД; ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ; ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ