Інноваційність управління талантами на державній службі в Україні в умовах її модернізації - Руснак А. А. (НТУ «ДП», 2024)
У глобальному світі ефективність державних установ значною мірою залежить від управління людськими ресурсами. У контексті постійних змін у політичному, соціальному та економічному середовищі, державна служба України повинна адаптуватися до нових викликів та можливостей. Так, сучасні технології - цифровізація, автоматизація процесів, використання аналітики даних та платформ для управління талантами, відкривають нові горизонти для оптимізації управління людськими ресурсами.
Keywords: інноваційність управління талантами; державна службав Україні